DAMIAN DRAGHICI SI NAIUL

5/5

Fiind un virtuozo al naiului, Damian si-a exprimat iubirea fata de acest instrument in toate colturile lumii, aducand in prim plan piese din folclorul poporului roman. A studiat muzica clasica si jazz-ul la Conservatorul Philipos Nakas din Atena si este primul roman ce a absolvit (Magna Cum Laude) Berklee College of Music din Boston, USA.

Intre 1993 si 2019 a inregistrat peste 20 albume solo, interpretand diferite stiluri muzicale: folclor, pop instrumental, new age, world music si muzica jazz la nai. A fost artist invitat pe albumul ”Winter Solstice”, aparut in 2006, album premiat cu un premiu Grammy.

Explorand multe stiluri muzicale, de-a lungul carierei a colaborat cu numerosi instrumentisti si compozitori renumiti precum Hans Zimmer. Prin diversitatea talentului sau muzical si personalitatea sa hotarata si magnetica, a strans in jurul sau instrumentisti talentati cu care a abordat, in spectacole, folclorul romanesc, intr-un stil electrizant si de neuitat.

Il puteti avea prezent pe Damian Draghici la evenimentele dumneavoastra de suflet dar si pe scena evenimentelor culturale.

Video

BOOKING

+4 0730 085 032

CONTACT@DAMIANDRAGHICI.RO